keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Project 1

Näinkin lyhyen bloggailun aikana näköjään jatkuvasti palailen vanhoihin aiheisiin, mutta innostuin nyt niin, että en voinut olla kirjoittamatta..

Eli kyseessä on aiemmassa Finsk -kenkämerkkipostauksessa lyhyesti esitelty kenkä "Project 1", josta Style Bubblen Susie meni vähän sekaisin. Noh, Susien onnistui nyt lopulta saada nuo mysteerikengät kokeiltavaksi. Eli siis vain kokeiltavaksi. Myyntiin ne eivät ole tulossa. Kengistä on kuitenkin tehty jo ainakin kaksi versiota (ensimmäisen postauksen liila, sekä tuo harmaa, erilaisin yksityiskohdin), joten saa nähdä tulisiko joku special edition myyntiin..

Itse innostuin kuitenkin eniten siitä, miksi kengät oli valmistettu. Ne päätyvät seuraavaa mallistoa esittelevään lyhytelokuvaan, joita Finskin sivuilta jo 3 kpl löytyykin. Olin aivan fiiliksissä Crystal Corolla ja Stratum -pätkistä. Hassuja ja hyväntuulisia. Muistuu mieleen vuosituhanteen vaihteen epäkaupallisiin tarkoituksiin tehdyt animaatiot musiikkineen päivineen. Ovat ne silti taiten tehtyjä. =)


Ei kommentteja: