torstai 30. heinäkuuta 2009

Kesästä syksyyn

En voinut olla jälleen klikkailematta Looklettia, vaikka liika-annostuksen ehdinkin siitä jo saada. Style Bubblen Susie oli myös löytänyt härpäkkeen. Hän oli innostunut skandimerkeistä. Oli sitten pakko käydä katsomassa, miten valikoima on laajentunut..

Ensimmäisen asukokonaisuuden innoittajana oli Stellan blogista löytynyt kuvasarja. Minua nauratti, koska otsikossa puhuttiin värikkyydestä.

Viehätyin hailakasta vaaleanpunaisesta. Lookletin valikoimissa ei juuri väriä näy, joten paita oli kompromissivaihtoehto. Se voisi olla vähän siistimpi. Stellan asuun ei kuulunut laukkua. Minä valitsin tuollaisen pussukan. =)
Noh, sitten löysin Cheap Mondayn topin (?, mekkohan se on), joka on _ihana_. Ja sitten Minimarketin leppäkerttuvillapaidan. Olin yht'äkkiä ajatuksineni jo syksyssä. Plaah! Kesää ei saa pilata syksyilemällä. Silti teen sitä jatkuvasti, vahingossa.

Haaveilen musta-valkoisesta hupparista
ja vaivattomasta tyylikyydestä
Olen myös paikallistanut uuden minulle tuntemattoman aussimerkki Willown. Resort 2010 malliston ruudut ihastuttivat. Jotain samaa kuin Dries Van Notella, mutta silti se on oma juttunsa.
Syksykään 2009 ei ollut hassumpi
Näytöskuvat olivat silti ihan oma juttunsa. Syksyssä on juuri jotain tuollaista bitter sweetiä. Luopumista. Kaipausta. Haikeutta. Kauneutta.
Jos tarvitsisin syksyksi kokkarimekon, valintani olisi Nanette Leporen syysmallistosta.
Ja nyt unohdan kaikki nämä syysjutut! Kesän viettäminen on kuitenkin aika kivaa.. 8)

2 kommenttia:

Auri kirjoitti...

Hei! Tiinan kautta sain vihiä tutustua tähän blogiin ja hyvältä näyttää.
Oli pakko noiden parin kuvan perusteella käydä tuon Willow:n sivuilla ja aivan sairaan hienoja pintoja ja muotoja niiden vaatteissa. Muutenkin sulla on ihanan paljon kuvamateriaalia kerätty aina juttuihin.

yellow kirjoitti...

Hei Auri! =) Kiitos. Olen itse aika onneton kuvaaja, mutta onneksi maailma on täynnä muiden ihania kuvia.

Innostuin myös hurjasti Willown mallistoista. Käytin ihan liikaa aikaa sivuilla pyörimiseen. =)