maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kotona käymässä

Olin käymässä kotikaupungissani helteiden alettua edellisviikonloppuna. Haluan esitellä perheemme uuden jäsenen, suomenajokoirapentu Bertan, joka on yksi ihanimmista asioista elämässäni. En voi hankkia omaa koiraa vielä aikoihin, mutta onneksi vanhemmat saivat vihdoin Bertan vuosien koirattoman kauden jälkeen. Pennun hankkiminen oli pitkä prosessi, joka on nyt onneksi ohi. =)


ihmettely-look =D

Aarre suussa, haettu juuri kätköstä

Vauhti päällä

Bertta on ihmisrakkain koira, jonka tunnen. Lenkillä pysähdytään jokaisen ihmisen ja eläimen kohdalle ihmettelemään, että haluaisikohan tuo olla kaveri. Ei haittaa oliko kyseessä mummo tai vähän laitamyötäisessä kävelevä tyyppi. Lapsista Bertta tykkää tosin eniten, koska kasvattajilla oli paljon lapsia, jotka ovat varmasti paijailleet Berttulia jatkuvasti.

Toinen hassu asia on Bertan kätkemisvietti. Arvokkaimmat asiat, eli kuivatut siankorvat ja -saparot, piilotetaan pihalle tai sisälle. Ja paikkaa vaihdetaan tiuhaan. Aiemmat koirat ovat tyytyneet pitämään lelut ja luut esillä. Äiti on aika hellyttävä. Eläinkauppa on saanut uuden vakioasiakkaan, joka ostelee jännittävyyksiä.

Samalla otin pari kuvaa pihastamme.

Alunperin minun ideoimani koristeallas


Itse kivenpyörittäjä tulossa töistä, saapui kesken kuvausten

Ennen lähtöä kävin ostamassa poikaystävälle syntymäpäivälahjaksi pari vyötä. Shoppailuasu oli helteeseen jopa liian kuuma, mutta mekkoa ei voi kyllä käyttää ilman leggareita. Tuo on kyllä silti ihan tämän hetken lemppari ♥. Menomatkalle lisäsin huivin ja villatakin.


mekko - Look (Ebay)
ballerinat - French Sole (Ebay)
kaulakoru - H&M
laukku - J & M Davidsonin Bianca (Ebay)



Ei kommentteja: