lauantai 15. elokuuta 2009

Köpiksen kesä

En meinaa millään haluta luopua kesästä, lämmöstä ja menneistä ajoista. Aika kultaa muistot. Viipyilen ajatuksissani, muistelen ihanuuksia.

Olinkin siis innoissani, kun Kööpenhaminan kesän 2010 näytöksien kuvat tupahtivat eteeni. Voin edelleen jatkaa kesäilyäni. Seuraavat saivat minut innostumaan:

Boss OrangeCopenhagen UnfairDesignskolen KoldingHenrik VibskovMargit BrandtMinimarketMunthe Plus SimonsenRützou


Tosi värikästä juu. Ihan syysvaatteita! Ivana Helsingin kokoelmakin oli haikea. Silmämeikki sai ajatukset epäonnistuneisiin iltoihin. Onko lama nyt sitten tällainen? Tykkäsin silti, ei niin ivanamaista. Kuosien suunnittelussa Paola on edelleen oivaltava.
Lopulta siirryinkin toisiin sesonkeihin.

Julie Fagerholt Heartmade ss2009

Kesäistä juu.. Noh, suosiolla päätän tämän Marimekon syksyyn 2009. Onhan nää villapaidatkin aika kivoja loppujen lopuksi. Nuo housut voisin siirtää omaan kaappinikin, vaikka opiskelijabudjettini tuskin riittää..


Hyvää viikonloppua kaikille! Ja Flowta. Itse en paikalle kavunnut, vaikka huikeat bileet onkin ilmeisesti tulossa. Siirryn kahden kaverin kanssa pian Slummien miljonäärin, hyvän ruoan ja karkkipussin väliin. =)

Kuvat

1 kommentti:

Auri kirjoitti...

Kivoja kuvia taasen. Nude/beige näköjään jatkaa voittokulkuaan ensi kesänäkin. Kuvissa se näyttää aina kivalta mutta mulla se ikävä kyllä vie värit naamasta.

Lisää muuten sun blogi Blogilistalle. Seuraaminen on niin paljon helpompaa kun siellä näkyy päivitykset.