maanantai 15. kesäkuuta 2009

Nanna voitti!


Huikea kuva Nannasta!

Samalla, kun blogini koki päivän valon, sai Suomi uuden mallikisan voittajan - Nannan

Aluksi en pitänyt hänestä. Enkä tiedä oikein miksi. Täytyy myöntää, että kun kilpailijoita oli vielä paljon, sekoitin välillä Nannan ja Janinan toisiinsa. Jos kummankin energia olisi yhdessä ihmisessä, ei ehkä kukaan jaksaisi kovin pitkään. ;)

Mutta lopulta oli helppo pitää molemmista tytöistä. Janinassa oli suloa, mutta Nannassa jotain henkilökohtaista. Kun Nanna itki ohjelman lopussa, liikutuin minäkin (olen tosin kovin herkkäitkuinen). Paitsi Nannan äiti olisi hänestä ylpeä, on moni muukin. En jaksa kommentoida mitään typeriä uutisia Nannasta. Riittää, että katsoo noita kuvia, joista näkee, että tuosta tytöstä on vaikka mihin -sellaiseen, mitä Nanna ei uskoisi edes. Odotan innolla tämän ihanan nuoren naisen kilpailun jälkeisiä projekteja.

Koska tämä on ensimmänen postaukseni, tästä tulee vähän hajanainen. Myönnän sen. Haluan kuitenkin vähän harjoitella ja saada edes muutaman kuvan tyhjälle sivulleni. =) Jatkossa pyrin selkeämpään lopputulokseen.

Leikin yhtenä päivänä Lookletilla ja kokosin muutaman loma-asun. Ensimmäisenä on suosikkini, mutta en osaa sanoa, missä tuota asua pitäisin. Ehkä kahvilla kaverin kanssa tai leffaan mennessä. Huivin ottaisin mukaan varmuuden vuoksi.



Bileet! Laukku voisi olla pienempi..

Shoppailemaan


Matkalla mummolaan


Kaverilta kotiin iltasella


Neuvottelemaan. Töissä on mukava pukeutua yksinkertaisesti ja keskittyä asiaan. Jakun alla on perustoppi, joten ilman jakkua asu on todella rento ja mukava.





Heipä hei! =)

Harjoittelen vielä käyttämään kameraa (ja puuteria)!
Ensimmäinen (tentti)päivän asu:

nahkatakki - Vila
tunika - Nümph (Ebay)
farkut - Only
huivi- KappAhl

Sylissä ulkoa löytämäni kukat, jotka kuvasin myös, =) sekä uudet tennarit paketissa

(en ole kenenkään puita/ kukkapenkkejä tuhonnut! kannoin parkkipaikkana toimivalta tyhjältä toimistotontilta)



yellow on alter egoni, mutta nyt olen hurahtanut väriin myös garderobini osalta. Kaikki Ebaysta.


ballerinat - French Sole
tennarit - Puma
nahkainen käsilaukku - 80-luvulta



Hain Puman tennarit ja tämän mekon tänään postista. Keltaisuudet päätyivät päälle myös. =) Ebay-tilauksia en aio taas hetkeen tehdä!


Lopuksi vielä Nanna.

Uskalla olla oma itsesi, rakasta itseäsi ja luota itseesi. Haaveet voivat toteutua! Ja muista, että 1/3 ihmisistä ei ikinä pidä sinusta. Keskity siihen 2/3:aan!



Itku tulee :)


Ei kommentteja: